domingo, 7 de diciembre de 2014

LA BOMBA

La Bomba és un joc per jugar amb un grup mínim de 6 persones. Consisteix en fer una rotllana tots aixecats i anar passant-se la pilota al teu company de l'esquerra o la dreta (el sentit dóna igual), mentre un altre company es troba al mig de la rotllana comptan fins a 20 tres cops. Una vegada acabi de comptar el primer cop dirà en veu alta "La bomba s'apropa", quan acabi el segon cop dirà "La bomba està a punt d'explotar" i per acabar, quan arribi al tercer cop dirà "Booooom".

En aquest moment, qui té la pilota a les mans ha de seure amb les cames estirades i es torna a començar però ara li afegim una petita dificultat, el company que es trobi davant de l'altre company assegut haurà de saltar les cames per poder passar la pilota. 

El joc acaba quan tots els companys es troben asseguts amb les cames estirades excepte un, que és el guanyador.

Edat recomanda: Dels 6 als 10 anys.


Adaptació: De 3 a 5 anys.

L'adaptació és molt senzilla ja que es juga de la mateixa manera però en comptes de fer una rotllana aixecats la fem asseguts en forma d'indi (cames creuades).

El company que està en el mig, es trobarà acompanyat per l'educadora o monitora que li ajudarà a contar i recordar les frases en el moment adient. Aquest s'anirà canviat en cada torn, és a dir, al company que li exploti la bomba serà ell qui passarà a contar aquest cop.



MATERIAL:
Pilota



No hay comentarios:

Publicar un comentario